ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ

ΜΙΑ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ

Ο αρχαίος μύθος της Λυσιστράτης θα είναι πάντα επίκαιρος, τουλάχιστον όσο υπάρχουν προβλήματα πολέμου και ειρήνης. Επιπροσθέτως είναι θέμα ερμηνείας να πούμε ποιος είναι ο πόλεμος, πότε και που έχει γίνει. Στις μέρες μας αυτή η θεώρηση του πολέμου έχει αλλάξει εντελώς αφού ο τρόπος εξόντωσης του ανθρώπου, βιολογικός και ψυχικός, είναι εντελώς διαφορετικός.

Στη Θεσσαλονίκη, στο χώρο του Δημαρχείου θα δοθεί μία παράσταση με τίτλο “Λυσιστράτη-μία δολιοφθορά”, επίκαιρη όσο ποτέ αφού ζούμε ένα ακήρυχτο πόλεμο του οποίου θύματα είμαστε εμείς. Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση δείτε εδώ.

Γιάννης  Ιωαννίδης


Ο Γιάννης Φραγκούλης γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1960, όπου τέλειωσε το εξατάξιο γυμνάσιο. Σπούδασε χημεία στον Καναδά, στο Μόντρεαλ (Quebec), στο Μόνκτον (New Brunswick) και στην Ορλεάνη (Γαλλία). Το 1989 σπούδασε φωτογραφία στην ΑΚΤΟ, στην Αθήνα. Παρακολούθησε σεμινάρια σημειωτικής, με το Δημήτρη Τσατσούλη (φωτογραφίας, λογοτεχνίας και θεάτρου), στο Ελληνοαμερικάνικο Κολλέγιο. Το 2009 τέλειωσε το Master in Arts, από το Middlesex University, με θέμα της διατριβής του, «Ο μύθος, μια αφηγηματική διακειμενικότητα».


'ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Copyritght 2021 Thessalonikinfo / All rights reserved