ΜΠΟΥΓΑΔΟΝΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ

του Νίκου Πετρόπουλου

Κάποιες συμπεριφορές μέσα στην πόλη μας θυμίζουν παλιές, πολύ παλιές εποχές. Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε νερά να πετιούνται από μπαλκόνια, χωρίς να ξέρεις τι ακριβώς αυτό το νερό έχει. Είναι καθαρό ή βρώμικο; Έχει χλωρίνη ή κάποιο άλλο χημικό; Θα πάθεις κάτι ή όχι;

Παράδειγμα είναι αυτό που θα αναφέρουμε για τον Εύοσμο. Πως μπορούν κάποιοι το 2017 να πετάνε τα μπουγαδόνερά τους στον δρόμο; Όχι  μπροστά στην οικοδομή τους αλλά πίσω. Το πίσω της μιας οικοδομής είναι όμως το μπροστά μιας άλλης όπως στην περίπτωση οικοδομής στον Εύοσμο στην Ανθοκήπων 37. Εκεί κάποιος πετάει τα μπογαδόνερα στην πίσω πλευρά της οικοδομής, στην Μετσόβου. Οι κάτοικοι είναι αναγκασμένοι να πλατσουρίζουν στα βρομόνερα, μπουγαδόνερα .

Αν δηλαδή άλλοι γείτονες άδειαζαν τα μπουγαδόνερα μπροστά στο δικό τους σπίτι θα τους άρεσε;  Εν πάση περιπτώσει επειδή δε ζούμε στην ζούγκλα ή στον μεσαίωνα να πολεμάμε για τα πλέον αυτονόητα έχουμε την αφέλεια και περιμένουμε από την πολιτεία -το Δήμο-, να προστατεύσει την ποιότητα διαβίωσης των πολιτών.

Είδωμεν.


'ΜΠΟΥΓΑΔΟΝΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Thessalonikinfo - 2019