ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι μουσικές επιλογές εξόδου για το επόμενο 15νθήμερο έχουν ποικιλία και καλύπτουν όλα τα γούστα…

Μέταλλα, στονεράδες, παλιοροκάδες και λοιποί θα βρίσκονται το Σάββατο 31/1 στο FIX FACTORY OF SOUND, μιας και ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα του χώρου έρχεται στην πόλη. Οι Monster Magnet φθάνουν στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσια της περιοδείας τους για την προώθηση του Milking the Stars: AreImagine of Last Patrol.

Σε διαφορετικό κλίμα και σε πιο ήρεμα μονοπάτια κινείται ο βρετανός τραγουδοποιός Fink. Έχοντας ήδη μία αξιοσημείωτη καριέρα ως παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής, έκανε στροφή και έβγαλε τον τροβαδούρο από μέσα του, χαρίζοντάς μας τραγούδια με συναίσθημα και ωριμότητα. Το Σαββατόβραδο 31/1 θα βρίσκεται στο BLOCK33.

Οι NiteFieldsέρχονται από τη μακρινή Αυστραλία για μία συναυλία στην πόλη μας. Μετα-πανκ ύφος, κιθάρες και ονειρικά φωνητικά που θυμίζουν (σ’ εμένα τουλάχιστον) Church είναι μερικά από τα στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν. Το κουαρτέτο από το Μπρισμπέιν θα εμφανιστεί στη σκηνή της ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ την Κυριακή 1/2.

Ένα από τα πιο εμβληματικά σχήματα της αγγλικής ποπ σκηνής είναι οι Saint Etienne. Ενεργοί δισκογραφικά εδώ και 25 (!!!) χρόνια, έχουν γράψει ιστορία με τραγούδια όπως τα Nothing can stop us, You ‘re in a bad way, Heart failed (in the back of a taxi). Η Σάρα Κράκνελ και η παρέα της θα βρίσκονται την Παρασκευή 6/2 στο FIX FACTORY OF SOUND.

Για τους λάτρεις του ελληνικού τραγουδιού το ντουέτο Κότσιρας-Λιδάκης συνεχίζει τα Παρασκευοσάββατα στο STAGE, όπως και ο Χρήστος Νικολόπουλος παρέα με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και τη Ζωή Παπαδοπούλου στο θέατρο Βεργίνα του REGENCY CASINO.

Για μια βραδιά μόνο, την Παρασκευή 30/1 εμφανίζεται στη ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ η Ευριδίκη, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με ελληνικά και ξένα τραγούδια. Τα δύο Σάββατα που μας έρχονται (31/1 και 7/2), ο Δήμος Αναστασιάδης θα βρίσκεται στη σκηνή του CLUB ΜΥΛΟΥ.

Πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία αναμένεται να είναι αυτή του Μιχάλη Χατζηγιάννη και του Παναγιώτη Μάργαρη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής συναντιέται με τον δεξιοτέχνη κιθαρίστα στη σκηνή της αίθουσας Αιμίλιου Ριάδη στο Μ2 ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, τη Δευτέρα 9/2. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια του Χατζηγιάννη, αλλά και κομμάτια άλλων δημιουργών.

Σοφία Μελικίδου


'ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Thessalonikinfo - 2019