Greek Channel

GREEK CHANNEL

GREEK CHANNEL

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Greek Channel | ο τρόπος λειτουργίας μας

Ένα νέο κανάλι γεννιέται. Το Greek Channel. Από ανθρώπους που γνωρίζουν πως λειτουργεί το θέαμα. Έχουν δουλέψει στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τον Τύπο. Υπόσχονται να σέβονται τους θεατές. Να προσφέρουν ποιότητα και αξιοπιστία.

Αυτό που θέλουμε στο Greek Channel είναι να αποτυπώνουμε την πραγματικότητα. Έτσι όπως την αντιλαμβανόμαστε. Η κατάθεση της άποψής μας θα είναι προσωπική στάση.

Ο θεατής για εμάς είναι ένας δέκτης του μηνύματός μας. Ο σεβασμός μας για αυτόν έχει να κάνει με το ότι σε αυτόν βλέπουμε τον εαυτό μας. Επειδή δε θέλουμε να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας, δεν επιθυμούμε να τον περιγελάσουμε.

Αυτή είναι η ουσιαστική διαφορά σχετικά με τα τηλεοπτικά κανάλια. Δε θέλουμε να πούμε ότι στην τηλεόραση δεν υπάρχουν εκπομπές που δεν υπηρετούν σωστά τη δημοσιογραφία. Αυτές όμως είναι πολύ λίγες.

GREEK CHANNEL: ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Οι εκπομπές που θα μεταδίδονται από αυτό το ιντερνετικό κανάλι θα παραμένουν στο κανάλι μας στο διαδίκτυο. Πάντα στο youtube. Μπορεί κάποιος όποτε θέλει να δει αυτές τις εκπομπές. Να επιλέξει πρόσφατες ή παλιότερες. 

Το περιεχόμενο του καναλιού Greek Channel θα είναι εκπομπές άποψης, κριτικές κινηματογράφου και θεάτρου, ψυχολογικά θέματα. Επίσης ρεπορτάζ, περιηγήσεις, ψυχαγωγικά θέματα, θεατρικές παραστάσεις. Ακόμη ειδήσεις, ιστορικά θέματα, μουσικές παραστάσεις.

Ο σκοπός μας είναι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στον τομέα της επικοινωνίας με εσάς. Τα εργαλεία μας είναι η υψηλή ποιότητα των μέσων καταγραφής μας και η θέλησή μας να καταθέτουμε με τιμιότητα της άποψή μας.

Για να αποφύγουμε κάθε εμπόδιο ξεκινούμε τις εκπομπές μας με τη χαλάρωση των μέτρων, σχετικά με την επιδημία του Covid-19. Έτσι θα είναι εύκολο για εμάς και τους καλεσμένους μας να παράξουμε αυτό που θέλουμε.

Ευελπιστούμε να είστε μαζί μας σε αυτό το υπέροχο ταξίδι της αναζήτησης της αλήθειας. Μία περιήγηση που θα κάνουμε μαζί. Αυτή θα μας προσφέρει την απόλαυση της ομορφιάς που είναι κρυμμένη ακόμα και στα πιο μικρά και ασήμαντα θέματα.

Μπορείτε να βλέπετε εδώ τις εκπομπές μας.Ο Γιάννης Φραγκούλης γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1960, όπου τέλειωσε το εξατάξιο γυμνάσιο. Σπούδασε χημεία στον Καναδά, στο Μόντρεαλ (Quebec), στο Μόνκτον (New Brunswick) και στην Ορλεάνη (Γαλλία). Το 1989 σπούδασε φωτογραφία στην ΑΚΤΟ, στην Αθήνα. Παρακολούθησε σεμινάρια σημειωτικής, με το Δημήτρη Τσατσούλη (φωτογραφίας, λογοτεχνίας και θεάτρου), στο Ελληνοαμερικάνικο Κολλέγιο. Το 2009 τέλειωσε το Master in Arts, από το Middlesex University, με θέμα της διατριβής του, «Ο μύθος, μια αφηγηματική διακειμενικότητα».


'GREEK CHANNEL' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Copyritght 2021 Thessalonikinfo / All rights reserved