Συναυλία Γιώργου Περρή

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΡΡΗ

«Καρδιά κοίτα»

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021, 21.00, στη Μονή Λαζαριστών

Συναυλία Γιώργου Περρή: γράφει ο Γιάννης Ιωαννίδης

Συναυλία Γιώργου Περρή. «Καρδιά Κοίτα» είναι ο τίτλος της καλοκαιρινής περιοδείας  του Γιώργου Περρή. Σε όλη την Ελλάδα. Ένας από τους βασικούς σταθμούς είναι η Θεσσαλονίκη. Το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, την Τρίτη 20 Ιουλίου, στις 21.00 θα φιλοξενήσει τη συναυλία του Γιώργου Περρή.

Στις αποσκευές του θα φέρει  τα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν: Έντονα συναισθήματα. Δύναμη αλλά και γαλήνη μέσω των τραγουδιών του.

Μετά από την καραντίνα και την απομόνωση που μας έφερε όλους αντιμέτωπους με τους φόβους, τις ανησυχίες και τις ανασφάλειές μας, θέλω να τραγουδήσω στο κοινό τραγούδια που θα γιατρέψουν τις μουδιασμένες μας καρδιές», αναφέρει ο τραγουδιστής.

Συναυλία Γιώργου Περρή

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΡΡΗ: ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Ο Γιώργος Περρής αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της μουσικής τα τελευταία χρόνια. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε σκηνές του κόσμου όσο κανένας άλλος καλλιτέχνης της γενιάς του. Με τα τραγούδια του να βρίσκονται επανειλημμένα στα top 20 των διεθνών charts. Σε πάνω από 40 χώρες. Ισορροπεί πετυχημένα με μοναδική ευαισθησία ανάμεσα στην εμπορική και την καλλιτεχνική αξία του πενταγράμμου.

Ο τελευταίος του δίσκος «Σταθερά στα όνειρα», με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και τη Λίνα Νικολακοπούλου. Το «Καρδιά κοίτα», από τους τίτλους της σειράς «Αγγελική», θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο θερινό αυτό ταξίδι. Θα ακούσουμε και  το «Disobey», το τελευταίο του ξενόγλωσσο, ρυθμικό κομμάτι. Λατρεύεται από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Δε θα λείψουν κλασικά κομμάτια του ρεπερτορίου του. Όπως το «Je suis malade», «I will wait for you» αλλά και διασκευές αγαπημένων ελληνικών τραγουδιών.

Σε ένα πρόγραμμα πολύπλευρο όπως και η προσωπικότητα του, ενώνονται στη δισκογραφία του: Το παλιό με το καινούργιο. Το ξενόγλωσσο με το ελληνικό. Η συγκίνηση με τη διασκέδαση. Προτού ο διεθνής καλλιτέχνης συνεχίσει τα ταξίδια του στο εξωτερικό για την προώθηση του νέου του δίσκου.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΡΡΗ: ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ

Έχει άλλωστε ανακηρυχθεί πρέσβης της χώρας μας στο εξωτερικό. Μέσα από το τηλεοπτικό αφιέρωμα που θα προβληθεί σε δεκάδες διεθνή μέσα. Γυρίστηκε στο μοναδικής ομορφιάς και ιστορίας Ναό της Αφαίας, στην Αίγινα, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Η ευαισθησία του δε θα μπορούσε να εκφραστεί καλύτερα από τις δύο δεσμεύσεις που έχει αναλάβει: Είναι κοινωνός του Προγράμματος Αναδοχής Παιδιών του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής. Παράλληλα πρέσβης της Unicef στην Ελλάδα.

«Η ελπίδα μας είναι τα παιδιά. Όσο περισσότερη αγάπη και ενδιαφέρον  τους δείξουμε, τόσο καλύτερος θα γίνει ο κόσμος μας», αναφέρει ο ίδιος.

INFO

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη
Τρίτη 20 Ιουλίου
Ώρα προσέλευσης: 20.00
Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: 15€
Προπώληση: viva.gr  

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η πώληση εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από το viva.gr και το δίκτυο μεταπωλητών του.

Σεβόμενοι τους περιορισμούς για την προστασία της δημόσιας υγείας, οι θέσεις είναι περιορισμένες για να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους. Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι απαραίτητη σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας και σε όλους τους χώρους.

Τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα μπορεί να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των αρμόδιων αρχών.Ο Γιάννης Φραγκούλης γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1960, όπου τέλειωσε το εξατάξιο γυμνάσιο. Σπούδασε χημεία στον Καναδά, στο Μόντρεαλ (Quebec), στο Μόνκτον (New Brunswick) και στην Ορλεάνη (Γαλλία). Το 1989 σπούδασε φωτογραφία στην ΑΚΤΟ, στην Αθήνα. Παρακολούθησε σεμινάρια σημειωτικής, με το Δημήτρη Τσατσούλη (φωτογραφίας, λογοτεχνίας και θεάτρου), στο Ελληνοαμερικάνικο Κολλέγιο. Το 2009 τέλειωσε το Master in Arts, από το Middlesex University, με θέμα της διατριβής του, «Ο μύθος, μια αφηγηματική διακειμενικότητα».


'ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΡΡΗ' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Copyritght 2021 Thessalonikinfo / All rights reserved